nieuws

Collectiviteiten

Archief

Bij het onderzoeksbureau Moneyview Nederland is het tweede deel van haar Research Special over collectieve ziektekostenverzekeringen verschenen. In totaal heeft Moneyview, aan de hand van een enquête, van 25 maatschappijen beschrijvingen van hun collectieve product(en) samengesteld. De Amersfoortse en NVS zagen af van deelname aan het onderzoek. Meer informatie: tel. 020-626.78.94.

Aov-campagne NN
Nationale-Nederlanden heeft het aantal aanvraagformulieren voor aov’s teruggebracht van zes naar twee: één voor de doelgroep zelfstandigen en één voor de doelgroep werknemers. Voorts voert de maatschappij een campagne via radiocommercials en advertenties in dag-, vak-, en branchebladen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.