nieuws

Collectief contract Centraal Beheer voor personeel V&D

Archief

Centraal Beheer heeft een collectief contract gesloten met Vroom & Dreesmann Warenhuizen waardoor er een compleet pakket verzekeringen en financiële produkten beschikbaar komt voor medewerkers van het bedrijf, en hun echtgenoten, partners en kinderen evenals vutters en gepensioneerden.

“Door een unieke samenwerking komen de produkten van Centraal Beheer met deskundige hulp en advisering door Vendopolis tegen speciale tarieven beschikbaar voor alle medewerkers”, schrijft de directie van het warenhuisconcern aan het personeel.
Vendopolis treedt hier niet op als assurantiebemiddelaar maar als aanspreekpunt voor het personeel, aldus een woordvoerder van de Achmea Groep. Vendopolis is hiervoor ingeschakeld omdat dit bedrijf in praktisch alle warenhuizen een balie heeft, zegt hij.
De Achmea Groep heeft een belang van 55% in Vendopolis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.