nieuws

Clicks 4 Sales start nieuwe afsprakensite

Archief

Het Baarnse bedrijf Clicks 4 Sales is gestart met de consumentensite HypotheeQ.nl, een site die afspraken voor hypotheekadviseurs moet opleveren. Clicks 4 Sales is bekend van de gelijknamige afsprakensite voor hypotheekadviseurs. Afspraken worden verzameld via sites als www.hypotheekplein.nl en www.verzekeringplein.nl

Aan de verzameling sites is nu HypotheeQ.nl toegevoegd. Daarbij zijn volgens Clicks 4 Sales al 1.500 adviseurs aangesloten. Ter introductie houdt de site samen met de radiozender Q-music (voorheen Radio Noordzee) een actie, waarbij luisteraars een Rolls Royce kunnen winnen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.