nieuws

CL Assurantiën werkt met software Assu Assist bij offerte

Archief

Pakket Polis

Het softwarehuis Assu Assist heeft voor het assurantiebedrijf van Credit Lyonnais Bank een computerprogramma ontwikkeld voor het aan particulieren offreren van de Pakket Polis.
De software die door de met de Pakket Polis werkende banken kan worden aangepast, is in staat de premies van verschillende verzekeringsvormen te berekenen, een offerte uit te brengen en een aanvraagformulier uit te draaien. Het programma houdt bij het offreren rekening met acceptatienormen en tekenlimieten van de CL Pakketpolis.
Assu Assist gebruikt het programma als basis voor andere volmachtkantoren die over een zelfstandig in te vullen offerteprogramma willen beschikken. Afhankelijk van de wensen van de kantoren is het pakket aan te passen.
Momenteel wordt er tevens gewerkt aan een versie waarin tarieven van meerdere verzekeraars zijn op te nemen, waardoor het pakket ook interessant wordt voor kantoren zonder eigen pakketpolis, maar wel met een aantal voorkeursmaatschappijen per produktvorm.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.