nieuws

Cirkel Innovatief procedeert met Geové om ¦ 6 miljoen

Archief

Henk Veltman en Ernie van de Wal van Cirkel Innovatief eisen f 6 miljoen van Geové inzake de ‘Makro-affaire’.

Geové (onderdeel van Geové RZG) heeft onlangs de dagvaarding ontvangen waarin Veltman en Van de Wal een bedrag van f 6.066.600 eisen met aftrek van een reeds ontvangen voorschot van f 106.500. Uit de dagvaarding blijkt dat in kort geding een voorschot was geëist. “Kort voor die zitting werd dit bedrag voldaan, zodat het kort geding geen doorgang vond”, staat in de dagvaarding.
Het ziet er niet naar uit dat de zaak spoedig voor de rechter komt. Medio januari is de ‘conclusie van eis genomen’ en vervolgens heeft Geové RZG uitstel gekregen tot 22 februari om schriftelijk te reageren met ‘een conclusie van antwoord’. De advocaat van Veltman en Van de Wal sluit niet uit dat een nader uitstel volgt.
Cirkel Innovatief was betrokken bij het mantelcontract dat Geové in 1999 sloot met de Makro. Veltman en Van de Wal claimen dat zij de bedenkers zijn van de ‘Makro-formule’ en dat zij die destijds via SAA (Samenwerkende Assurantie Adviseurs) aan Geové hebben gepresenteerd (zie AM 10/2000, pag. 28). Zij stellen, dat zij vervolgens door Geové buiten spel zijn gezet. Volgens de dagvaarding verwijten zij dit vooral Gerard Massaar, de toenmalige commercieel directeur van Geové. (

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.