nieuws

Chris Zegers in rallyteam VHD

Archief

De rally Le Dakar mag zich verheugen in een toenemende populariteit in verzekeringsland. Nadat eerder Van Ameyde bekendmaakte hoofdsponsor te zijn geworden van het Ginaf-team, heeft nu ook de VerzekeraarsHulpDienst een Dakar 2008 rallyteam.

VHD-medewerker Chris Leyds en naamgenoot en tv-presentator Chris Zegers zullen de organisatie vertegenwoordigen tijdens de ruim 9.000 kilometer lange rally tussen Lissabon en Dakar. Volgens directeur Jan van der Kleij is het niet vreemd dat uitgerekend de VHD met een team deelneemt aan de rally: “Het doel van ons werk en Le Dakar hebben een belangrijke overeenkomst. Namelijk om reizigers te assisteren en veilig aan te laten komen op hun eindbestemming. Daarom sponsort de VHD dit team.”
Leyds (beiden VHD) presenteren de Bowler Nemesis-auto tijdens een oefenwedstrijd in Valkenswaard.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.