nieuws

Chatten met adviseur via hypotheekhulplijn.nl

Archief

Hypotheekklanten kunnen voortaan via www

hypotheekhulplijn.nl direct chatten met een hypotheekadviseur. Door een postcode in te vullen komt de belangstellende terecht bij een van de tien aangesloten adviseurs waarmee hij  online kan praten. “Dat is echt een toegevoegde waarde”, zegt initiatiefnemer Henk Schreuders, die een HypotheekCompany-kantoor in Amersfoort heeft. “Dat geldt ook voor de adviseur, omdat snel duidelijk is of het zin heeft een afspraak te maken. Er zijn veel bureaus op internet die zeggen leads te leveren, maar als je dan naar zo’n klant toegaat, wil die alleen de hoogte van de rente weten.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.