nieuws

Champagne bij AXA-hypotheken

Archief

AXA start volgende week een maand lang durende hypotheekactie, waarbij tussenpersonen een fles champagne kunnen winnen. Daartoe moeten zij acht hypotheekvragen beantwoorden. Het intermediair kan woensdag alvast een kunststof champagnefles van AXA tegemoet zien, als aankondiging van actie.

Consumenten profiteren mee in de vorm van actietarieven. Op de WoonVrij Hybride Hypotheek geeft AXA een rentekorting van 0,15% voor de rentevaste perioden van 6, 7 en 10 jaar. De 7- en 10-jaarstarieven van de AXA Voordeel Hypotheek worden tijdelijk met 0,1% verlaagd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.