nieuws

Centraal Nederland ook actief met creditcard

Archief

Centraal Nederland, bekend van het aanbieden van schuldhulpverlening en een polis tegen bekeuringen (AM Signalen 50), werft nu als FareX International – met hetzelfde telefoonnummer – klanten voor een creditcard die gebruikt kan worden voor het betalen van bekeuringen

De kaart zou ook gebruikt kunnen worden voor overnachtingen bij Van der Valk-motels, parkeren en tanken. “Geen BKR-toetsing, dus automatische acceptatie”, verzekert een aanvraagformulier dat is gestuurd naar belangstellenden voor de boeteverzekering.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.