nieuws

Centraal Beheer sluit mantelovereenkomst met FNV

Archief

Centraal Beheer Achmea heeft een mantelovereenkomst op het gebied van pensioenen gesloten met vier FNV-bonden voor Zelfstandige ondernemers Zonder Personeel (ZZP’ers).

Half mei hebben FNV en Centraal Beheer hiertoe een vijfjarig contract getekend. De overeenkomst houdt in dat de bijna 20.000 leden van de vier vakbonden (Zelfstandige Bondgenoten, Zelfstandigen Bouw, Kiem en Nederlandse Vereniging van Journalisten) gebruik kunnen maken van voordelige pensioenverzekeringen van de direct-writer.
Het gaat om de producten Flexibel Spaarpensioen voor de Zelfstandige Ondernemer en het Flexibel Directie Pensioen. De vakbond heeft gekozen voor Centraal Beheer vanwege “enerzijds de goede prijsstelling en anderzijds de goede indruk die men heeft overgehouden aan het offerte- en onderhandelingstraject”. Cetraal Beheer zal de vakbonden ondersteunen bij de communicatie over de pensioenen.
Ton Heerts (FNV, links) en Gerard van Olphen (Achmea) ondertekenen het mantelcontract.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.