nieuws

Centraal Beheer maakt werk van beleggen

Archief

Nieuwe fondsen, een beleggingsrekening en beleggen via internet zijn de nieuwste diensten die Centraal Beheer Achmea zijn klanten biedt.

De Achmea-dochter heeft deze maand zes nieuwe beleggingsfondsen geïntroduceerd en werkt aan de introductie van nieuwe mix- en sectorfondsen. Als voorbeeld van sectoren noemt de verzekeraar IT en telecom.
Tegelijk met de invoering van de nieuwe fondsen heeft Centraal Beheer een beleggingsrekening geopend. Rekeninghouders hebben toegang tot alle fondsen en de Top Spaarrekening. Klanten ontvangen maandelijks een overzicht, mits ze mutaties hebben doorgevoerd.
Daarnaast krijgt de klant via de Beleggerslijn inzage in zijn portefeuille en kan hij transacties telefonisch doorgeven. Via een speciaal onderdeel van de internetsite van Centraal Beheer is nu ook online beleggen mogelijk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.