nieuws

Centraal Beheer maakt spel van spotje

Archief

“Calucci, the game, play it now

” Met die kreet lanceert Centraal Beheer vrijdag een computerspel, als vervolg op de commercial ‘Getuige’. Televisiekijkers wordt opgeroepen om op internet in de huid te kruipen van de man die tegen maffiabaas Calucci heeft getuigd. Doel is de weg te vinden die zijn nieuwe identiteit behoudt. Tests zouden uitwijzen dat mensen het spel 20 tot 25 minuten lang spelen en ook andere onderdelen van de website bekijken. Tijdens een presentatie in Amsterdam zei directielid Felix Tenniglo dat Centraal Beheer bij enkele eenvoudige schadeverzekeringen al meer dan de helft via internet sluit.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.