nieuws

Centraal Beheer komt met ‘de Box’ voor transportsector

Archief

Centraal Beheer Achmea introduceert voor de transportsector in Nederland ‘de Box’, een apparaat dat hoge luchtvochtigheid en condensatie in zeecontainers tot een minumum reduceert en daarmee schade aan producten voorkomt

Bij transportschades met zeecontainers is vocht in driekwart van de gevallen de belangrijkste oorzaak. Het schadebedrag bedraagt gemiddeld € 50.000. De Box is een kunststof opvangbak met een zoutsubstantie die het vocht niet aantrekt, maar dit direct doorgeeft aan de opvangbak. Vervolgens kan het vocht niet opnieuw worden afgegeven aan de omgeving.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.