nieuws

Centraal Beheer haalt groot WIA-contract binnen

Archief

Centraal Beheer Achmea heeft een groot WIA-contract gesloten met de brancheorganisatie Groothandel in Levensmiddelen (GIL). De ruim 200.000 werknemers van de aangesloten leden en de GIL-werknemers gaan er gebruik van maken.

Aanvankelijk zat Centraal Beheer alleen aan tafel met Schuitema (C1000) voor een WIA-pakket voor de werknemers van het bedrijf. Tijdens de onderhandelingen werd de klus uitgebreid: de brancheorganisatie GIL bleek ook interesse te hebben.
Het aanbestedingstraject werd begeleid door PriceWaterhouseCoopers. Dit leidde er toe dat alle aangesloten GIL-leden, dus inclusief Schuitema, met een achterban van ruim 200.000 verzekerden gebruik kunnen maken van het totale WIA-pakket van Centraal Beheer. Dit pakket omvat alle onderdelen van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zoals de WGA-uitstap.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.