nieuws

Centraal Beheer actie Brandbedrijfsschadeverzekering

Archief

Van medio september tot 1 november biedt Centraal Beheer de Brandbedrijfsschadeverzekering aan met een korting van 50% op de premie voor het eerste jaar. De actie wordt ondersteund met een mailpack, reclamespotjes op radio 1, 2, 3, BNR, Classic FM en 538 en een banner op de site van Centraal Beheer.

De Brandbedrijfsschadeverzekering dekt de gevolgschade van een bedrijfsbrand. Als inkomsten wegvallen terwijl vaste lasten als loonkosten of hypotheek gewoon doorgaan, komen veel ondernemers in de problemen. Centraal Beheer stelt dat 43% van de ondernemers juist door de gevolgschade na een brand failliet gaat.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.