nieuws

CenE op ECH

Archief

CenE Bankiers, onlangs overgenomen door Van Lanschot, is aangesloten op ECH, een communicatiesysteem voor de uitwisseling van gegevens tussen banken en notariskantoren. CenE is na Rabobank de tweede bank die het systeem gaat gebruiken. Rabobank gebruikt het sinds vorig jaar.

Eigen risico ziektekosten
Ziektekostenverzekerden hebben op hun maatschappijpolis een gemiddeld eigen-risicobedrag van e 150. Dit meldt Zorgthermometer, een uitgave van Vektis, het statistiekbureau van de zorgverzekeraars. Bij polissen met één of twee volwassen verzekerde(n) gaat het gemiddeld om e 112 respectievelijk e 219.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.