nieuws

CED neemt NCP Certificatie en CertoPlan over

Archief

Expertisebedrijf CED neemt per 1 juli NCP Certificatie en CertoPlan over. Deze beide BV’s komen voort uit het vroegere Nationaal Centrum voor Preventie. Met de overname wordt de weg “vrijgemaakt voor een concurrerende certificatiemarkt”. 

Met NCP Certificatie wil CED zich sterker positioneren in de preventietak van het schadeproces. Met de overname van kennisinstituut CertoPlan wil het expertisebedrijf een bijdrage leveren aan de vraag van onder meer verzekeraars door het verspreiden, ontwikkelen en toetsen van kennis. Ook ziet het bedrijf kansen op het terrein van productontwikkeling, zoals het ontwikkelen van een kenniscentrum en het uitbreiden van de adviesfunctie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.