nieuws

CED biedt opdrachtgevers kijkje in keuken op Internet

Archief

Verzekeringsmaatschappijen kunnen op de nieuwe website van Expertisebureau CED volgen hoe het staat met de door hen verstrekte expertise-opdracht.

Met een wachtwoord kan elke opdrachtgever van CED op de website toegang krijgen tot het opdrachtgevers-extranet ‘EIS’ waar de status en voortgang van elke door hem verstrekte opdracht te bekijken is. Ook is er managementinformatie en projectinformatie te raadplegen.
Naast het opdrachtvolgsysteem wordt ook de mogelijkheid geboden om rapporten van een afgehandelde opdracht te e-mailen. Tot slot kan de opdrachtgever ook nieuwe expertise-opdrachten, onderzoeksopdrachten en claimopdrachten zelf invoeren, zodat deze direct ingepland worden op de expert of onderzoeker.
“Wij wilden een website waar de opdrachtgever iets aan heeft. Het moet een hulpmiddel zijn, als extra ondersteuning van onze bestaande dienstverlening”, zegt marketingmanager Remco van Buren. Op de website van CED (www.ced-services.nl) is tijdelijk een demonstratie te zien van het opdrachtgevers-extranet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.