nieuws

CCS komt met Service Kentekenverrijking

Archief

Systeemhuis CCS heeft de Service Kentekenverrijking ontwikkeld: een automatische controle, correctie en aanvulling van alle in Level-software geadministreerde voertuigen. Op basis van kenteken en meldcode haalt de nieuwe CCS-service alle benodigde additionele voertuiggegevens op uit externe gegevensbronnen, zodat premieberekening vervolgens automatisch kan plaatsvinden.

De service kan periodiek worden toegepast (bijvoorbeeld eenmaal per jaar), maar door gebruik te maken van de CCS ISA Autokoppeling is het ook mogelijk bij nieuwe invoer en mutaties automatisch de juiste additionele gegevens via internet op te halen. De prijs voor de Service Kentekenverrijking is opgebouwd uit een vast bedrag en een bedrag per kenteken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.