nieuws

CBTB voegt kantoren in Groningen en Ommen samen

Archief

CBTB Verzekeringen heeft haar kantoren in Groningen en Ommen samengevoegd en overgebracht naar een nieuwe lokatie: Hoogeveen.

De krachtenbundeling moet de efficiency bevorderen. Vanuit het nieuwe regiokantoor (12 medewerkers) in Hoogeveen worden alle cliënten in het noorden en oosten van het land bediend. Met name op het gebied van acceptatie en schaderegeling verwacht CBTB veel van de samenvoeging. Het regiokantoor staat onder leiding van twee hoofdconsulenten: Hannisse en Hunse.
Het hoofdkantoor van CBTB Verzekeringen is gevestigd in Wageningen. Naast het regiokantoor in Hoogeveen is er een tweede nevenvestiging in Moordrecht. In totaal telt het assurantiebedrijf 40 medewerkers. CBTB is werkzaam voor 35 verzekeraars en acht banken en financieringssmaatschappijen. Volmachten heeft het bedrijf van Amev, De Amersfoortse, Avéro, en straks ook NOG.
Het voltallige personeel van CBTB in Hoogeveen

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.