nieuws

CB biedt via Autobytel goedkope autopolis

Archief

“Je allerbeste autovriend.” Zo noemt de sinds kort actieve website Autobytel.nl zich. Op de site – voor 20% in handen van Achmea – kan men terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s en kredietverlening, maar ook voor verzekeringen van Centraal Beheer Achmea en FBTO.

Centraal Beheer geeft 20% premiekorting wanneer de autopolis via Autobytel.nl wordt gesloten. FBTO meldt niet specifiek of de klant al dan niet goedkoper uit is dan wanneer hij rechtstreeks een polis sluit. Achmea-woordvoerder René Visser: “FBTO heeft een speciaal op Autobytel afgestemde premiestelling. Zij hebben er echter voor gekozen niet naar buiten te treden met een premievoordeel. Centraal Beheer doet dat wel; de korting van 20% heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat men minder marketingkosten hoeft door te berekenen in de premie.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.