nieuws

Carrièreplan Aegon en Randstad gericht op HBO’ers en academici

Archief

Aegon heeft in samenwerking met uitzendorganisatie Randstad een carrièreprogramma voor startende werknemers (HBO’ers en academici met maximaal een jaar werkervaring) ontwikkeld.

Uitgangspunt is dat de starter een jaar lang de kans krijgt om het Aegon-concern te verkennen. Elke drie maanden worden de prestaties en de verwachtingen van de starter geëvalueerd. “Zo krijgen beide partijen er goed zicht op of ze bij elkaar passen”, aldus Aegon.
De starter is het eerste jaar in dienst bij Randstad. Het streven is erop gericht, dat hij na dat jaar in dienst treedt bij Aegon; anders kan hij een zogeheten Young Professional bij Randstad worden. De werving is vorige week gestart met een advertentie in door studenten veelgelezen bladen. Als voorbereiding op de eerste informatieavond kregen belangstellenden de opdracht een eigen visitekaartje met een functie naar keuze te maken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.