nieuws

Care: sterkere schadesturing

Archief

“De autopremies zijn sterk gedaald, terwijl de verzekeraars wel een rendementstijging verwachten

Dat kan alleen maar door de sturing sterk te vergroten en ‘prijs’ als belangrijkste factor te gebruiken”, aldus Johan van Klinken, directeur van schadehersteller Care Schadeservice in zijn nieuwjaarstoespraak. Omdat kwaliteitsverlies dan op de loer ligt, pleit hij voor een objectief keurmerk en een door alle partijen geaccepteerde definitie van het ‘gemiddeld schadebedrag’. “Het lijkt me logisch dat Achmea de schadeherstellers van de groene kaart af gaat halen en alleen nog het nummer van het callcenter aangeeft, om zo maximaal te kunnen sturen”, aldus Van Klinken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.