nieuws

Care-directeur voorziet indikken herstelnetwerken

Archief

Autoverzekeraars en leasemaatschappijen moeten de krachten bundelen om de sturingskosten verder te verlagen en de expertise te verhogen, aldus directeur Johan van Klinken van Care Schadeservice in zijn nieuwjaarsspeech

“Als verzekeraars steeds harder gaan sturen, hoeven ze ook minder schadepartners te hebben, omdat de klant bereid is om naar de geselecteerde hersteller te rijden”, zei Van Klinken. In 2007 was met een groei van 5% voor het eerst in lange tijd een positieve trend te zien in het schadevolume van de schadeherstelbranche. “Verzekeraars waren beter in staat om hun omzet naar het partnernetwerk te sturen”, aldus Van Klinken, die de groei voor de gestuurde markt op 8% schatte. Care zelf zag de omzet met 11% toenemen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.