nieuws

Care

Archief

Athlon-dochter Care Schadeservice heeft in het eerste kwartaal 9% minder omzet geboekt. In Nederland en België werd e 23,6 (26,0) mln geboekt. De omzetdaling is het gevolg van een afnemend aanbod van vooral de autoleasebedrijven. De brutowinst was e 0,8 (1,3) mln.

Zwitserleven
Zwitserleven is gestart met een nieuwe serie radiospots. Ze zijn onderdeel van een multimediacampagne die zich richt op ondernemers. De doelgroep wordt gewezen op de Zwitserleven Ondernemerspensioengids, die ondernemers tips geeft over pensioenplanning en is aan te vragen via www.zwitserleven.nl.
Zomeractie CVB
CVB Bank voert tot en met 16 juli een zomerspaaractie. Spaarders die minimaal e 750 storten op een spaarrekening bij CVB krijgen een fotocamera en een pet. De leukste vakantiefoto’s geven kans op verdubbeling van het gespaarde bedrag.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.