nieuws

Cardif wijzigt woonlastenpolis

Archief

Cardif heeft de Hypotheek Opvang Polis (HOP) aangepast. Belangrijkste wijziging is dat de dekking voor werkloosheid vanaf nu apart te sluiten is. Voorheen was die dekking alleen mogelijk in combinatie met de arbeidsongeschiktheidsdekking. “Uniek in de markt”, aldus Cardif. 

Verder kunnen mensen met een tijdelijk arbeidscontract zich nu ook tegen werkloosheid verzekeren; dat was tot nu toe voorbehouden aan mensen met een vaste baan. De HOP met ao-dekking kent nu een voorlopige dekking en biedt verzekering voor ongevallen vanaf het moment dat het aanvraagformulier is ondertekend. 
De polisvoorwaarden van de HOP herschreven; zo zijn de omschrijvingen van ziekten en psychiatrische aandoeningen en de voorwaarden voor opzegging en premierestitutie “in een nieuw jasje gestoken”. Het intermediair kan kiezen uit (deels) doorlopende of (deels) afsluitprovisie. 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.