nieuws

Cardian met relaties naar Oxford

Archief

Vanwege het eenjarig bestaan en vanwege de introductie van de Zorgservice heeft Cardian (Agis Groep) met een groepje van zestien tussenpersonen ‘van het eerste uur’ een tweedaagse trip gemaakt naar Oxford en omgeving (Engeland)

Het gezelschap werd onder meer onthaald op een rally met old-timers. Aan de beroemde kookschool van Oxford University werd een college gastronomie gevolgd en bereidden de deelnemers voor zichzelf een diner. Op de foto zijn (v.l.n.r) Peter Abelskamp van Aon Nederland Consulting (Rotterdam) en Eric Schipper van pensioen Adviesbureau Calkhoven (Beilen) bezig koteletten te snijden uit lamsvlees.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.