nieuws

Campagne NN tegen onderverzekering

Archief

Nationale-Nederlanden is een actie gestart om onderverzekering bij de bestaande opstalverzekeringen te bestrijden.

Gefaseerd in groepen van tien- tot vijftienduizend, ontvangen de betreffende verzekerden een brief met daarbij een BouwSomWijzer. In de brief wordt er op gewezen dat de woningen in ons land gemiddeld 20% onderverzekering kennen.
Klanten die de BouwSomWijzer ingevuld en ondertekend terugsturen, genieten als tegenprestatie vijf jaar garantie tegen onderverzekering. “Vanaf nu heeft u twee maanden gratis garantie tegen onderverzekering. In deze periode stellen wij u in de gelegenheid om te reageren”, aldus NN. De garantie tegen onderverzekering is voor alle verzekerden nieuw. Het maakt dus niet uit of de verzekering al tientallen jaren loopt of net is gesloten.
Mensen die hulp nodig hebben bij het invullen, wordt aangeraden contact met hun verzekeringsadviseur op te nemen. Datzelfde geldt indien de woning van vóór 1920 stamt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.