nieuws

Cabout

Archief

@

Cabout Hypotheekformatie opent een vestiging in Leidschendam. Na de Koninginnegracht in Den Haag is dit de tweede vestiging van de makelaardij in hypotheken. De officiële opening zal op 25 september worden verricht door mr H.J. Rutgers, directeur-generaal van de ABN Amro Bank.
In januari start Cabout met de eerste opleiding tot makelaar in hypotheken. Het adres van zowel het opleidingscentrum als de nieuwe vestiging zijn: Damlaan 45, 2265 AM Leidschendam, tel. 070-418.05.50, fax: 070-418.05.69.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.