nieuws

Bureau D&O brengt eendaagse opleiding Beleggen A

Archief

Assurantietussenpersonen die voor het verkrijgen van een vergunning Levensverzekering of een vergunning Hypotheken voor 1 oktober 2007 moeten voldoen aan de deskundigheidseisen van de WFT kunnen die kennis bij Bureau D&O in één dag verwerven

“Het gaat hier echt om een ‘lichte’ versie met aanvullende kennis voor mensen die al een diploma Assurantie B of erkend Hypotheekadviseur hebben”, zegt directeur Jurjen Oosterbaan Martinius. Na de opleiding kunnen de deelnemers een (niet verplichte) toets van de SEFD doen. Volgens Oosterbaan heeft 85% van de deelnemers aangegeven die toets te willen ondergaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.