nieuws

Bungee-jumpen met Axent

Archief

Het nieuwe tijdperk Axent is op de morgen van maandag 1 juli op spectaculaire wijze ingeluid. In een hoogwerker van de Utrechtse brandweer onthulde directeur Frits de Leeuw de nieuwe neon-lichtreclame van Axent (voorheen UBO/Moira) op het dak van het hoofdkantoor aan de Euclideslaan in Utrecht.

Na de onthulling konden zowel medewerkers als directieleden een bungee-jump maken van het dak. Namens het management namen Hans Wilkes en Eric Rutten (foto) het elastische risico. De jump werd zonder kleerscheuren gemaakt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.