nieuws

Buitenlanders verlagen hypotheekrente

Archief

Twee buitenlandse geldgevers hebben de hypotheekrente verlaagd. Bij Bank of Scotland daalden gisteren de 5 tot en met 30 jaar vaste tarieven met 0,1%. Voor een 10 jaar vaste hypotheek met NHG rekenen de Schotten een rente van 3,85%. Voor een 30 jaar rentevaste hypotheek betaalt de klant nu 4,95%. 

GMAC Hypotheken verlaagt vandaag de tarieven voor alle rentevaste periodes. Het 1-jaarstarief daalt 0,3%; 10 jaar vast gaat 0,1% omlaag en de overige tarieven dalen 0,15%. De Amerikaanse geldgever berekent voor de GMAC Comfort Hypotheek de volgende tarieven: 1 jaar vast 3,1%, 10 jaar vast 3,9% en 20 jaar vast 4,25% (alle tarieven met NHG). 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.