nieuws

Bucchini (AXA) benoemd in CEA

Archief

François Bucchini, technisch directeur van AXA France IARD (brand, ongevallen en overige risico’s), is aangesteld als nieuwe voorzitter van het Motor Insurance Committee van de Europese verzekeraarsorganisatie CEA

Hij volgt in deze functie de Spanjaard José Cercós op, die algemeen directeur is bij de Grupo Agrupación Mutua. “Bucchini’s bijzondere ervaring in de branche motorrijtuigverzekeringen, zijn verbondenheid met verbetering van dienstverlening aan klanten en zijn kennis van strategische vraagstukken zullen zeer waardevol zijn voor het werk van de CEA”, luidde de reactie van directeur-generaal Daniel Schanté op de benoeming van Bucchini.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.