nieuws

Britten geadviseerd klachten zelf af te handelen

Archief

Uit een onderzoek van het Britse verbond van verzekeraars ABI blijkt dat verzekerden meer succes hebben met de afhandeling van hun klachten als zij direct contact met het bedrijf hebben dan via een derde partij, zoals een advocatenkantoor

De ABI heeft klagers daarom aangespoord om geen advocatenkantoren te benaderen voor het verkrijgen van compensatie voor spaarhypotheken die op basis van misleiding zijn verkocht. Het verbond heeft de handen ineengeslagen met de vereniging van onafhankelijke financiële adviseurs om de klagers erop te wijzen dat hiervoor ook een kosteloze dienst bestaat. De ABI is bezorgd dat sommige klanten dat niet weten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.