nieuws

Britse werkgroep voor promotie verzekeringsbanen

Archief

Het Chartered Insurance Institute (CII), het Britse exameninstituut voor de verzekeringsbranche, gaat actie ondernemen om het probleem van personeelswerving aan te pakken

Er is een werkgroep opgericht om na te gaan welke maatregelen worden genomen om afgestudeerden aan te sporen te gaan werken in de verzekeringswereld. De groep bestaat onder meer uit senior medewerkers van Lloyds of London. Het uitgangspunt is het verrichten van onderzoek, in samenwerking met de Londense Cass Business School. De school kwam erachter dat de verzekeringsbranche zichzelf niet goed kan promoten bij studieadviseurs en studenten. Ook zal gebruik worden gemaakt van de ervaringen van jongere werknemers in de branche om uiteindelijk tot maatregelen te komen. De Britse makelaarsorganisatie Biba juicht het initiatief toe en zegt dat de mogelijkheden in de verzekeringswereld beter moeten worden toegelicht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.