nieuws

Britse werkgeversorganisatie tevreden met bedenktijd bij aanpassing premies en condities

Archief

De Britse werkgeversorganisatie CBI, te vergelijken met MKB Nederland in ons land, is tevreden met de nieuwe gedragscode van verzekeraars, waarin is bepaald dat bedrijven bij aanpassing van premies en/of voorwaarden drie weken de tijd krijgen om hiermee akkoord te gaan dan wel naar alternatieven uit te kijken

Volgens de werkgeversorganisatie ondervonden vooral kleinere bedrijven hinder van de korte tijd die tot dusver zat tussen de aankondiging van nieuwe premies en/of condities en de prolongatiedatum, niet in de laatste plaats omdat er vaak sprake was van forse premieverhogingen en een stringenter acceptatiebeleid van verzekeraars.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.