nieuws

Britse verzekeringskamer komt met interactief polisadvies

Archief

De toezichthouder op de financiële wereld in Groot-Brittannië FSA heeft samen met de verzekeringsindustrie en consumentenorganisaties een interactief adviesprogramma ontwikkeld waarmee consumenten, vooral in de midden- en lagere inkomensklassen, op eenvoudige wijze kunnen zien welke verzekeringen en andere financiële producten zij nodig hebben

Met deze ‘financial health check’ wil de Britse verzekeringskamer de verzekeringsbranche toegankelijk en de producten begrijpelijk maken voor een breed publiek en tegelijkertijd op die manier het vertrouwen van de consument in de branche verbeteren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.