nieuws

Britse toezichthouder niet zeker van administratie levensverzekeraars

Archief

De Britse toezichthouder op de verzekeringsindustrie, de FSA, heeft levensverzekeraars ervoor gewaarschuwd dat zij het risico onderschatten van het niet kunnen voldoen aan de financiële verplichtingen jegens polishouders

Mede aan de hand van een recent uitgevoerd onderzoek bij een klein aantal maatschappijen, is de Britse Autoriteit-FM er niet zeker van of de polisadministratie bij levensverzekeraars volledig up-to-date is. Omdat gebleken is dat verzekeraars soms niet meer beschikken over de originele polis, hebben zij mogelijk onvoldoende zicht op hun verplichtingen om daar hun financiële beleid op af te stemmen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.