nieuws

Britse toezichthouder dringt aan op snelle afgifte polissen

Archief

De Britse toezichthouder op de verzekeringsbranche, de FSA, heeft makelaars en verzekeraars in Groot-Brittannië gemaand werk te maken van een snelle afgifte van polissen aan verzekerden, met name in de industriële sector

Dit om een langdurige en kostbare rechtszaak zoals die van de schadevergoeding van de WTC-torens in New York te voorkomen. Volgens FSA-topman John Tiner liggen de traditioneel trage administratieve bedrijfsprocessen in de verzekeringsbranche, waarbij volgens het principe ‘nu deal, details later’ polissen te laat worden afgegeven, deels ten grondslag aan het juridische getouwtrek rond de WTC-schade.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.