nieuws

Britse SEA wil ook reispolis onder verzekeringstoezicht

Archief

The Chartered Insurance Instititute (CII), het Britse equivalent van de SEA in Nederland, verzet zich tegen de plannen van de Britse regering om de verkoop van reisverzekeringen niet onder het directe toezicht van de ‘financiële waakhond’ FSA te laten vallen

Volgens de CII is het uit PR-oogpunt richting consument een slechte zaak wanneer aan de verkoop van sommige verzekeringsproducten wel en aan andere geen zware eisen worden gesteld met betrekking tot vakbekwaamheid, ervaring en reputatie van de verkoper. Het exameninstituut heeft aangekondigd te zullen blijven lobbyen om de reispolissen per 2007 alsnog onder het verzekeringstoezicht te krijgen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.