nieuws

Britse productiebedrijven: 9% kan zich niet meer verzekeren

Archief

De Britse Kamer van Koophandel heeft bij de overheid aangedrongen om maatregelen te treffen ter voorkoming dat bedrijven hun deuren moeten sluiten omdat zij zich niet of nauwelijks meer kunnen verzekeren tegen het risico van (werkgevers)aansprakelijkheid

Uit een door de KvK gehouden onderzoek blijkt dat 6% van de ondernemingen en 9% van de productiebedrijven geen dekking meer kunnen krijgen voor het aansprakelijkheidsrisico en dat één op de vijf geconfronteerd is met premieverhogingen van 50 tot 100%. Het onderzoek toont tevens aan dat 35% van de productiebedrijven in de afgelopen drie jaar een schade heeft geclaimd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.