nieuws

Britse NARIM wil premiestijging D & O-polissen halt toeroepen

Archief

Airmic, de Britse organisatie van risk- en insurancemanagers, heeft een werkgroep in het leven geroepen om te onderzoeken hoe de stijgende kosten voor bedrijven van bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringen kunnen worden teruggedrongen

De premieverhogingen van de afgelopen jaren vloeien voort uit het groeiende aantal schadeclaims en eveneens toenemende schadebedragen. Voor enkele bedrijven is de premie binnen enkele jaren zelfs verzesvoudigd. Airmic wil dat verzekeraars meer doen aan premiedifferentiatie en zorgzame bedrijven belonen. Ook heeft het aangekondigd naar alternatieve oplossingen buiten de traditionele verzekeringsdekking uit te kijken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.