nieuws

Britse mededingingsautoriteiten zien mogelijke kartelafspraken bij garantiepolissen

Archief

De Britse mededingingsautoriteiten hebben bij de verkoop van garantieverzekeringen voor elektronische gebruiksartikelen mogelijk prijsafspraken ontdekt, hetgeen in strijd is met de geldende kartelwetgeving

Aan negen verzekeringsbedrijven, waaronder Allianz Cornhill, Aon Warranty, AXA Insurance en Royal & Sun Alliance, is gevraagd voor 6 juni aan consumenten voor aanschaf meer openheid van zaken te geven, onder meer met betrekking tot de voornaamste dekkingselementen, mogelijke overlappingen met inboedelverzekeringen en de geboden consumentenbescherming bij faillissement van de verzekeraar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.