nieuws

Britse makelaarsorganisatie wil zwarte lijst van verzekeraars publiceren

Archief

De Britse makelaarsorganisatie BIBA heeft aangekondigd een zwarte lijst te zullen presenteren van die verzekeraars die zich niet houden aan de ’21-dagen bedenktijd’ voor werkgeversaansprakelijkheidsverzekeringen

De intermediairorganisatie heeft hiermee gedreigd naar aanleiding van de uitkomsten van een onderzoek van de Britse organisatie voor het midden- en kleinbedrijf. Hieruit bleek dat meer dan de helft van de bedrijven bij prolongatie van de aansprakelijkheidsverzekering, de nieuwe premies en/of condities minder dan drie weken voor de prolongatiedatum krijgt toegezonden en één op de tien zelfs minder dan een week.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.