nieuws

Britse makelaarsorganisatie wijst meer openheid beloning af

Archief

De Europese federatie van nationale organisaties van risk- en insurancemanagers Ferma, heeft in het licht van de onderzoeken naar malafide praktijken van makelaars in de Verenigde Staten bij de Europese Unie aangedrongen op nieuwe wet- en regelgeving die de verzekeringsbranche verplichten tot meer openheid over de beloning

De Britse makelaarsorganisatie BIBA heeft die plannen verworpen. Volgens BIBA-topman Eric Galbraith biedt de nieuwe wet- en regelgeving van toezichthouder FSA de klanten daartoe in Groot-Brittannië voldoende waarborg.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.