nieuws

Britse leven- en pensioenmarkt lijkt aan te trekken

Archief

De markt voor (aanvullende) pensioenverzekeringen lijkt aan te trekken

Uit de meest recente periodieke pensioenbarometer van het Britse verbond van verzekeraars ABI komt naar voren dat de verkoop van zowel individuele als collectieve pensioenpolissen een stijgende lijnt vertoont. In de eerste vier maanden van dit jaar werden 18% meer individuele leven- en pensioenpolissen aan de man gebracht. Ook werden via werkgevers meer collectieve pensioenverzekeringen verkocht. De inkomsten hieruit stegen met 6% tot € 41,8 mln. Ondanks de toename is het volgens ABI nodig om de Britse bevolking en werkgevers te blijven wijzen op de noodzaak van aanvullende pensioenvoorzieningen en bij de overheid aan te blijven dringen op bevordering hiervan middels fiscale voordelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.