nieuws

Brits MKB krijgt te weinig tijd bij prolongatie aansprakelijkheidspolis

Archief

De Britse organisatie van het midden- en kleinbedrijf FSB heeft geklaagd dat bedrijven bij prolongatie van de werkgeversaansprakelijkheidsverzekering de nieuwe premies en condities te kort voor de prolongatiedatum doorkrijgen van hun verzekeraars

Dit ondanks de richtlijnen hiervoor van het Britse verbond van verzekeraars ABI en van makelaarsorganisatie BIBA. Uit een onderzoek van de belangenvereniging van het MKB komt naar voren dat de helft van het bedrijfsleven twee weken voor de prolongatiedatum van de veranderingen op de hoogte worden gebracht en één op de tien zelfs één week vooraf. Volgens de FSB is dit veel te kort om naar alternatieven uit te kijken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.