nieuws

Brands commissaris bij De Goudse

Archief

Durk Brands (62), tot 1 januari vorig jaar bestuursvoorzitter van ING Nederland, is commissaris geworden bij De Goudse. Volgens de maatschappij, waarin ING een belang heeft van 20%, had de raad van commissarissen behoefte aan “specifieke verzekeringskennis”, na het vertrek van Ad Bouwmeester in april van dit jaar. Brands is verder voorzitter van de raad van commissarissen van Opvang Leven, het vangnet in geval van faillissementen van levensverzekeraars, en van Woningborg Holding, aandeelhouder van garantieverzekeraar Stiwoga. Verder heeft hij commissariaten bij ING Bank Brussels Lambert Suisse en detacheringsbureau De Welten Groep.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.