nieuws

Brand snel weg bij Van Lanschot Fibeko

Archief

Algemeen directeur André Brand van assurantiebedrijf Van Lanschot Fibeko (Beverwijk) is na een kort dienstverband opgestapt. 

Brand (44) kwam in februari vorig jaar in dienst van Van Lanschot Fibeko als opvolger van de naar elders vertrokken Peter Buitelaar. De reden van zijn snelle vertrek is niet bekend. Bij Van Lanschot Assurantiën was niemand aanwezig die een toelichting op zijn vertrek mocht geven. Voor zijn benoeming bij Van Lanschot Fibeko was Brand kortstondig werkzaam bij de Franse vestiging van het expertisebureau Cunningham Lindsey en verzekeraar Zurich, alwaar hij tot 1 oktober 2002 vier jaar commercieel directeur was. Voor die tijd was hij twee jaar directeur Brand bij makelaar Aon en zes jaar in dienst van de Nederlandse vestiging van de toenmalige verzekeraar Royal Global in Rotterdam.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.