nieuws

Brand-expertise Van Braam naar Reinder Kakes & Co

Archief

Expertiseburo W. van Braam & Co in Heerhugowaard heeft zijn expertise- en taxatiewerkzaamheden voor de brandverzekering en aanverwante segmenten per 1 november overgedragen aan Reinder Kakes & Co in Alkmaar.

Van Braam (52 medewerkers) heeft in de loop der jaren een bijzondere deskundigheid opgebouwd in de taxatie en schaderegeling van voertuigen, waaronder auto’s (ook old timers), motorfietsen, caravans, tractoren, en ander zwaar rollend materieel. Het toedrachts- en schuldvraagonderzoek voor verzekeraars neemt daarbij in belang toe.
Tegen deze achtergrond heeft Van Braam besloten zich volledig te concentreren op taxaties en expertises van (motor)voertuigen. Daartoe zijn begin deze maand de expertisetaken overgeheveld naar Reinder Kakes & Co (zeven vestigingen, 80 medewerkers), waarbij ook twee brandschade-experts zijn overgenomen. De experts zijn werkzaam vanuit het kantoor (makelaardij o/g) in Alkmaar, dat nu ook voor expertisetaken in gebruik is genomen. Reinder Kakes & Co is deskundig in taxaties en expertises voor (bedrijfsmatige) brandpolissen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.